Malazgirt siyaseti hareketli günlere hazırlanıyor: Hangi parti kimi getiriyor?

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere sayılı günler kala Malazgirt siyasetinde hareketli günler yaşanıyor.

ALPARSLAN DİYARI- 2019 Yerel seçimlerinde AK Parti Belediye Başkan adayı Cengiz Altın çok az bir oy farkı ile 20 yıldır AK Partinin kazanamadığı Malazgirt Belediyesinin yeni başkanı olmuştu. Seçimleri tekrar kazanmak isteyen mevcut Belediye Başkanı Cengiz Altın ile DEM Parti Belediye Başkan adayı Ahmet Kenan Türker arasında kıyasıya geçen seçim dönemi yerini çok daha sıcak günlere bırakacağa benziyor.

 


 

AK PARTİ’DE NELER YAŞANIYOR?

 

AK Partide seçim hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Mahallelerde kapı kapı gezip vatandaşlarla bir araya gelen mevcut Belediye Başkanı Cengiz Altın, 5 yıl daha Malazgirt’e hizmet etmek için vatandaşlardan destek isteğinde bulunarak vatandaşların dilek ve temennilerini dinliyor.

 

 

 

alparslandiyari.com’un İlçedeki kulis konuşmalarından edindiği bilgilere göre, seçimlere yaklaşırken AK Parti tarafından Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın ve birkaç bakanın Malazgirt’e gelerek Malazgirtli vatandaşlar ile bir araya gelmesi bekleniyor. Gelmesi konuşulan Devlet erkânının Malazgirt halkına ne gibi sözler verecekleri ve Malazgirt’in daha yaşanabilir bir kent olması için nasıl projeleri hayata geçirecekleri vatandaşlar tarafından merak konusu olmaya başladı.

 

 

 

DEM PARTİ EŞ BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN MALAZGİRT’E GELİYOR

 

Dem Parti Malazgirt Belediye eş Başkan adayları Ahmet Kenan Türker ve Gülistan Özel geçen dönem kaybedilen Malazgirt belediyesini tekrar kazanmak için çalmadık kapı bırakmıyorlar. Seçim çalışmalarını gece gündüz ara vermeden sürdüren eş başkan adayları Malazgirtli vatandaşların sorunlarını dinleyerek projelerini açıklamaya devam ediyor.

 

 


DEM Parti eş Başkanı Tuncer Bakırhan 12 Mart Salı günü saat 14:00’te Malazgirt’te vatandaşlarla buluşacak. DEM parti Malazgirt ilçe başkanlığından yapılan açıklamaya göre Salı günü vatandaşlarla buluşacak olan Bakırhan’ın Malazgirt halkına vereceği vaatler ve sözler merak ediliyor.

 

 

VEYSEL EŞİN


08.03.2024 12:04