Malazgirt Özel İdaresi ekipleri kış’a hazır

Muş Malazgirt Özel İdare ekipleri, yoğun geçen kış mevsimi nedeniyle köy ve mezrada yaşayan vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması için gerekli tedbirleri aldı.

 

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, hazırlıklarını tamamlayan Malazgirt Özel İdare çalışanlarıyla bir araya geldi.

 

Kaymakam Bayram beraberinde Muş İl Genel Meclis Başkanı Sait Yıldırım ile birlikte, İlçe Özel İdare Müdürü Kemal Bingöl´den tedbirler konusunda bilgi aldı ve ekip çalışanlarıyla sohbet etti.

 

 

Kış şartlarında yol açma çalışmalarını sürdürecek personelin önemli bir görevi yerine getireceğini belirten Bayram, "İlçeye bağlı 74 köy ve köylere bağlı mezrada yoğun bir mücadele vereceğiz. Köy ve mezralarda olası acil durumlarda hastaya, yaşlı vatandaşlarımıza yardımcı olacağız. Aynı zamanda kullanılan yolları da ulaşıma açacağız. Bütün arkadaşlarıma karla mücadele çalışmalarında başarılar diliyorum." diye konuştu.

 

 

Bayram, vatandaşlardan gereksiz ihbarlarla ekipleri meşgul etmemelerini de dile getirerek, bu konuda vatandaşların duyarlı olmalarını istedi.

 

 

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"


09.01.2024 12:49