Malazgirt Mağalcık Köyü'nün elektrik trafosu bozuldu: Böyle hız görülmedi!

Malazgirt’in Mağalcık köyünde yaşanan elektrik kesintisi, trafo arızası nedeniyle köylüleri zor durumda bırakmıştı. Ancak hızlı bir müdahale ile sorun bir günde çözüldü.

ALPARSLAN DİYARI- Köy muhtarı Mehmet Cebe, Muş’tan getirilen yeni trafonun kısa sürede kurulumu için harekete geçen ekibe teşekkür etti.

 

HIZLI ÇÖZÜM, BÜYÜK MEMNUNİYET

 

Trafo arızası nedeniyle elektriksiz kalan Mağalcık köyü sakinleri, Muş Elektrik Dağıtım Şefliği ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde rahat bir nefes aldı. Köy muhtarı Mehmet Cebe, Enver şef ve ekibinin bir gün gibi kısa bir sürede Muş’tan yeni trafoyu getirip kurduklarını belirterek, “Mağalcık köyü adına kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum. Allah yardımcıları olsun inşallah,” dedi.

 

 

BİRLİKTE ÇÖZÜM

 

Köy sakinleri, arızanın kısa sürede giderilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, özellikle kış mevsiminin yaklaşmasıyla elektrik kesintilerinin önlenmesi adına yapılan bu hızlı müdahaleye minnettar olduklarını ifade ettiler. Ekiplerin koordineli çalışması ve köylülerin desteği ile sorun bir gün içinde çözüldü.

 

Mağalcık köyü, kısa sürede normal yaşantısına dönerken, bu başarılı çalışma köylülerin memnuniyetiyle karşılandı.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 


13.09.2024 10:35