Malazgirt Konakkuran’da büyük değişim başladı! İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden destek

Malazgirt ilçesine bağlı Konakkuran beldesinde yaşayan vatandaşlar için uzun zamandır beklenen hizmetler nihayet hayata geçiyor.

ALPARSLAN DİYARI- İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla beldeye kazandırılan kent mobilyaları, park ve bahçe oyun grupları, Konakkuran halkı için yeni bir yaşam alanı oluşturuyor.

 

 

Konakkuran Belde CHP’li Belediye Başkanı Remzi Çetin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat'a, iş insanı Mehmet Ali Yalçınkaya'ya ve emeği geçen tüm yetkililere teşekkürlerini iletti.

 

Çetin, “Beldemiz için daha birçok hizmetimiz olacak. Vatandaşlarımızın huzur içinde vakit geçirebileceği alanlar oluşturmak bizim önceliğimiz. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen herkese minnettarız.” dedi.

 

 

VATANDAŞLARDAN TAM DESTEK VE TEŞEKKÜR

 

Belde halkı ise bu hizmetler karşısında büyük bir memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Özellikle çocuklar için oyun parkları ve yetişkinler için dinlenme alanlarının yapılacak olması, Konakkuranlıları sevindirdi.

 

Vatandaşlar, “Artık beldemizin içinde rahatça dinlenebileceğimiz oturma alanları ve çocuklarımızın güvenle oynayabileceği parklar kuruluyor. Başkanımıza çok teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

 

 

HİZMETLERİN DEVAMI GELECEK

 

Başkan Çetin, sadece park ve bahçe düzenlemeleriyle sınırlı kalmayacaklarını, belde halkının ihtiyaç duyduğu diğer hizmetleri de yerine getirmeyi planladıklarını belirtti.

 

 

Başkan Çetin,“Konakkuran’ın çehresi değişiyor ve bu değişim hız kesmeden devam edecek. Hep birlikte daha güzel bir Konakkuran inşa edeceğiz.” diye ekledi.

 

Bu adım, Konakkuran beldesinin modern ve yaşanabilir bir yerleşim yeri haline gelmesi yolunda atılmış önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Halkın da bu hizmetlere sahip çıkarak beldeye katkı sağlaması bekleniyor.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN


11.08.2024 09:16