Malazgirt Konakkuran Belediye Başkanı Çetin: Çok üzgünüz

Konakkuran Belediye Başkanı Remzi Çetin, Malazgirtli yılların siyasetçisi Mevlüt Güvenir'in vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı.

ALPARSLAN DİYARI-CHP'li Belediye Başkanı Çetin, mesajında derin üzüntüsünü dile getirdi ve Mevlüt Güvenir'in ani ölümünün tüm Malazgirt halkını yasa boğduğunu belirtti.

 

TAZİYE MESAJI

 

Konakkuran Belediye Başkanı Remzi Çetin, yayınladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

"Yıllarca CHP Malazgirt İlçe Başkanı olarak görev yapan değerli siyasetçi Mevlüt Güvenir'in ani ölümü, bizleri derin bir üzüntüye boğmuştur. Kendisi, ilçemizde uzun yıllar boyunca siyaset yapmış, halkımızın sevgisini ve saygısını kazanmış bir isimdi. Mevlüt Güvenir'in aramızdan ayrılışı, yalnızca ailesi ve yakınları için değil, tüm Malazgirt halkı için büyük bir kayıptır. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum."

 

HALKIN TEPKİSİ

 

Mevlüt Güvenir'in vefatı, Malazgirt'te büyük bir üzüntü yarattı. Güvenir, yıllar boyunca yaptığı hizmetlerle tanınan ve sevilen bir siyasetçi olarak, ilçede derin izler bırakmıştı. Malazgirt halkı, Mevlüt Güvenir'in ölüm haberini büyük bir üzüntüyle karşıladı ve birçok kişi taziye mesajları yayınlayarak başsağlığı diledi.

 

MEVLÜT GÜVENİR KİMDİR?

 

Mevlüt Güvenir, yıllarca CHP Malazgirt İlçe Başkanlığı görevinde bulunmuş, ilçede siyaset ve toplum yaşamında önemli katkılar sağlamış bir isimdi. Güvenir'in siyasi kariyeri boyunca yaptığı çalışmalar ve halkla kurduğu güçlü bağlar, kendisini Malazgirt'te unutulmaz kılmıştı.

 

Malazgirt halkı, Mevlüt Güvenir'i her zaman saygı ve sevgiyle anacak. Kendisine bir kez daha Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz.

 

HABER VEYSEL EŞİN


03.08.2024 07:50