Malazgirt Kaymakamlığı Tayinleri Çıkan Savcı Ve Hâkime Veda Yemeği Verdi

Malazgirt Kaymakamlığı Tayinleri Çıkan Savcı Ve Hâkime Veda Yemeği Verdi

Malazgirt Kaymakamlığı tarafından, Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun kararnamesi ile tayinleri çıkan Cumhuriyet Savcılarına ve hakimlere veda yemeği düzenledi.

Malazgirt Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer tarafından Malazgirt oteli restaurant bölümünde düzenlenen veda yemeğine Muş Vali Yardımcısı Mustafa Taş, Belediye Başkan Vekili Fesih Akkuş, Korkut Kaymakamı Oğuzhan Ocak, Malazgirt Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, tayini çıkan Cumhuriyet Savcıları Furkan Çağrı Akar, Ömer Uysal, Büşar Aslan ve Hakimler Alparslan Karakaya, Berat Koçak, Zehra Merve Uysal, Malazgirt Jandarma Komutanı Yüzbaşı Aydın Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Serhan Türk, adliye personeli ve çok sayıda sevenleri katıldı. Malazgirt Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, tayini çıkan Cumhuriyet Savcılara ve hâkimlere yeni görev yerinde başarılar diledi.

Yemeğin sonunda Malazgirt Adliyesi’ne yaptığı katkılardan dolayı tayini çıkan Cumhuriyet Savcıları Furkan Çağrı Akar, Ömer Uysal, Büşar Aslan ve Hakim Alparslan Karakaya, Berat Koçak, Zehra Merve Uysal’a başarı plaketlerini Muş Vali Yardımcısı Mustafa Taş, Belediye Başkan Vekili Fesih Akkuş, Korkut Kaymakamı Oğuzhan Ocak, Malazgirt Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer verdi.

 


02.07.2022 15:49