Malazgirt Kaymakamından yeni eğitim-öğretim yılına anlamlı ziyaret

Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı'nın başlaması vesilesiyle Fatih Ortaokulu’nu ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI- İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya’nın da eşlik ettiği ziyarette, Kaymakam Bayram öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.

 

Kaymakam Bayram, okul bahçesinde ve sınıflarda öğrencilerle sıcak bir sohbet gerçekleştirdi. Öğrencilerin yeni döneme dair heyecanlarını paylaşan Kaymakam Bayram, öğretmenlerle de görüşerek yeni eğitim yılının önemine dikkat çekti.

 

 

Ziyaret sırasında Kaymakam Bayram, şunları ifade etti: “Her yeni eğitim dönemi, hem öğrencilerimiz hem de öğretmenlerimiz için yeni bir başlangıçtır. Hep birlikte, el ele vererek daha aydınlık bir geleceğe yürüyeceğiz. Öğrencilerimizin başarısı, ilçemizin geleceğini şekillendirecek. Yeni dönemde tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum.”

 

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya da, Kaymakam Bayram’ın ziyaretinin öğrencilere ve öğretmenlere büyük moral olduğunu belirtti. Kaya, “Kaymakam Bey’in desteğiyle yeni eğitim dönemine güçlü bir başlangıç yaptık. Amacımız, öğrencilerimize en iyi eğitimi sunmak ve geleceğin liderlerini yetiştirmektir” dedi.

 

 

Ziyaret, öğrencilerin mutluluklarıyla sona ererken, okul yönetimi Kaymakam Bayram’a teşekkürlerini iletti.

 

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 


11.09.2024 08:05