Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram’dan yerel basına ziyaret

Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla alparslandiyarı.com ve Alparslan Diyarı Gazeteleri ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, Haber 1071 gazetesi İmtiyaz sahibi Atilla Demir, Alparslan Diyarı Gazetesi Yazı İşleri Müdürü, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Sami Demir ve alparslandiyarı.com haber editörü, Anadolu Ajansı Malazgirt Muhabiri, TRT Haber, TRT Kürdi Muhabiri Veysel Eşin tarafından karşılandı.

Sohbet ortamında geçen ziyarette Kaymakam Göksu Bayram ” ilkeli ve dürüst gazetecilik toplumların gelişmesine katkı sağlar” dedi.

Çalışan Gazeteciler Günü’nde ilçemizin basılı tek gazetesi olan Alpaslan Diyarı Gazetesini ve Muş ilinin Basın İlan Kurumuna bağlı tek haber ajansı olan alparslandiyarı.com’u ziyaret eden Kaymakam Bayram alparslandiyarı.com haber haber sitesi ve Alparslan Diyarı Gazetesine yayın hayatında başarılar diledi.

 

Gazete ve sitemizi ilgiyle takip ettiğini kaydeden Kaymakam Bayram, alparslandiyarı.com haber sitesi ve Alparslan Diyarı Gazetesi tarafsız, seviyeli, devletçi, ülke ve bayrak sevdalısı çizgisinden ödün vermeden halka hizmete devam edeceğine inanıyorum.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum” diyerek gazetemizden ayrıldı.

 

"HABER VEYSEL EŞİN"

 


10.01.2024 16:15