Malazgirt Kaymakamı Esnaf Ziyareti Yaptı

Malazgirt Kaymakamı Esnaf Ziyareti Yaptı

Malazgirt Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Malazgirt Kaymakamlığına komşu olan esnafı ziyaret ederek 'hayırlı işler' dileğinde bulundu.

Malazgirt Kaymakamlığına komşu olan esnafı ziyaret eden esnafa 'hayırlı işler' dileğinde bulunan Kaymakam Demirer, esnafları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı 26 Ağustos Malazgirt Zaferinin 951. Yıldönümü etkinliklerine davet etti.

Esnaf ziyareti yapan Kaymakam Demirer," Esnafımıza büyük önem veriyoruz. İlçemizin kalkınması için esnafımızın kalkınması hepimizin için önemlidir. Onların gelişmesine katkı sağlamak bizim görevimizdir. Bizde fırsat buldukça siz değerli esnafımızı ziyaret ediyoruz. Sizlerde biliyorsunuz ki 26 Ağustos Malazgirt Zaferinin 951. Yıldönümü etkinliklerine sayılı günler kaldı. Sayın Cumhurbaşkanımızda etkinliklerimize teşrifleriyle bizleri onurlandıracak. İki yıldır pandeminin gölgesinde etkinliklerimizi yaptık. Bu yıl çok şükür etkinliklerimiz Cumhurbaşkanlığımızın himayesinde Okçular Vakfımız, Kaymakamlığımız ve Belediyemiz tarafından organize edilecek. Bu yılki etkinliklerimiz çok yoğun ve her kesime hitap edecek. Siz değerli esnaf kardeşlerimizi şimdiden 26 Ağustos Malazgirt Zaferinin 951. Yıldönümü etkinliklerine davet ediyoruz.”dedi.

Kaymakam Demirer esnaf ziyaretleri sırasında karşılaştığı çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

 

Haber Stajyer Gazeteci Leyla Çallar

 


03.08.2022 10:28