Malazgirt Kaymakamı Demirer'den köy okuluna ziyaret

Malazgirt Kaymakamı Demirer'den köy okuluna ziyaret

Malazgirt Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, 8 sınıflarda yüz yüze eğitime devam eden Hasretpınar Köyü İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.

Beraberindeki İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Uysal ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şahin Kılıç 8 sınıflarda yüz yüze eğitime devam eden Hasretpınar Köyü İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.

 Covit-19 tedbirleri kapsamında sadece 8. Sınıflarda eğitim gören öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Demirer, “Sevgili öğrencilerimiz bildiğiniz üzere ülkemiz genelinde koronavirüz tedbirleri kapsamında sadece sınavlara hazırlan 8. Sınıf ve liselerde 12. Sınıflar var. Sizler maske mesafe kurallarına uyarak derslerinize çalışın. Derslerinize çok çalışın. Sizleri devletimizin en yüksek kademelerinde görmek istiyoruz. Bu yüzden çok çalışıp çok okuyun." önerisinde bulundu.

Okul müdürü ve öğretmeleri ile okulun fiziki durumu ve öğrenciler hakkında bilgi alışverişinde bulunabilmek adına toplantı düzenleyen Kaymakam Demirer, öğrencilere gereken değerin verilmesini isteyerek, okul binasının eksikliklerini not etti.


17.04.2021 10:10