Malazgirt Kaymakamı Bayram ve Belediye Başkanı Altın, kadınların gününü kutladı 

Malazgirt Kaymakamı Bayram ve Belediye Başkanı Altın, kadınların gününü kutladı 

Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram ve eşi Nebahat Er Bayram, Belediye Başkanı Cengiz Altın, Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil İncebacak, Emniyet Müdürü Serhan Türk  "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla kadın çalışanlar ile kursiyerlerin gününü kutladılar. 

Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, Eşi Nebahat Er Bayram ve Belediye Başkanı Cengiz Altın ve beraberindeki heyetin ilk durağı Malazgirt belediyesi tarafından kurulan tekstil kentte çalışan kadınları ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutladılar. 

Kaymakam Bayram, Belediye Başkanı Cengiz Altın ve ilçe protokolü daha sonra ADEM Merkezinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü pastası keserek, kursiyerler ve usta öğreticilerin günlerini kutladılar. 

Malazgirt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Millet bahçesinde depremzede kadınlar ve şehit anneleri kadınlar için yemek verildi.  

Kaymakam Bayram ve eşi Malazgirt kaymakamlığı ve ilçe tarım müdürlüğünde çalışan kadınları ziyaret ederek, karanfil vererek günlerini kutladılar. 

 


09.03.2023 15:12