Malazgirt iş adamı yine gönülleri fethetti!

Malazgirt’in öz çocuğu 'Hayırsever iş insanı' yıllardır çizgisini bozmadan,ihtiyaç sahibi ve memleketlisinin yardımına koşmaya devam ediyor.

ALPARSLAN DİYARI- Aslen Muş Malazgirtli olan ve İstanbul’da yaşayan hayırsever iş adamı Metin Haymana, her yıl olduğu gibi bu yılda ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım alış veriş kartı dağıttı.

 

Bulduğu her fırsatta ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere yardımcı olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade eden Metin Haymana, “Ben yıllardır elimden geldiği kadar ile ilçemdeki vatandaşlarımıza yardımcı olmaya gayret ediyorum. Şansım ve şirketimiz adına her zaman Malazgirtli hemşerilerimizin yanındayız. Onlara bir nebzede olsa yardımcı olmaktan son derece mutluyum. Bu vesile ile ben tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ederim. Allah tuttuğumuz oruçları Allah kabul etin.” dedi.

 

İş adamı Haymana’ya teşekkür eden Nurettin Köylü Malazgirt Merkezde yaşayan Şakir Soylu ise “Sevgili hemşerimiz yine bizleri unutmadı. Bizlere Ramazan yardım kartı dağıttı. Hemşerimizin yaptığı bu iyilik hareketi diğer iş insanlarına bir örnek olsun. Onlarda kendi memleketlerinde böyle iyilikler ve güzellikler yapsınlar.” ifadelerini kullandı.

"HABER MERKEZİ"

 


31.03.2024 10:58