Malazgirt’in en genç muhtar adayı oldu

Malazgirt ilçesinin en genç muhtar adayı Selçuklu Mahallesinden Erdal Yıldırım oldu.

ALPARSLAN DİYARI- 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere hazırlanan Malazgirt İlçesi Selçuklu Mahallesinden 33 yaşındaki Muhtar Adayı Erdal Yıldırım, bu seçimlerdeki en genç muhtar adayı oldu.

 

Kendisi gibi gençlere ve mahalle halkına hizmet etmek için aday olduğunu belirten Erdal Yıldırım,"hızla gelişen ilçemizin en güzel Mahallerinden biri olan Selçuklu Mahallesine hizmet edebilmek için aday oldum."dedi.

 

Yıllardır Selçuklu Mahallesinde ikamet ettiğini ve çok güzel tepkiler aldığını söyleyen Yıldırım, çok sevdiğim mahalleme hizmet etmek için aday oldum dedi.

 

 

MAHALLENİN EVLADIYIM

 

Selçuklu Mahalle Muhtarı adayı Erdal Yıldırım  "Sizin içinizde yetişmiş genç bir kardeşiniz, evladınız olarak mahallemizin sorunlarını iyi bilen birisi olarak siz değerli büyüklerimden ve kardeşlerimden desteklerini istiyorum. Ben sizin evladınız olmaya, size hizmet etmeye, eksiklerinizi tamamlamaya talibim. Makam, mevki benim için önemli değil. Ben mahalleme ve mahallemi paylaştığım herkese hizmet etme aşkıyla doluyum. Beni desteklerseniz, söz veriyorum asla pişman olmayacaksınız" diye konuştu.

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"

 


16.02.2024 16:48