Malazgirt’in Albert Einstein’ları hünerlerini sergiledi! Büyülediler

Malazgirt Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri, yılsonu sergisinde yeteneklerini sergileyerek büyük beğeni topladı.

ALPARSLAN DİYARI- Serginin açılışına Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, Bulanık Kaymakamı Oğuzhan Ocak, Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya ve Malazgirt Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Kemal Akça katıldı.

 

Açılış kurdelesi hep birlikte kesilerek sergi resmen başlatıldı.

 

Sergide, Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri yıl boyunca yaptıkları projeleri tek tek gelen konuklara anlattılar ve çalışmalarını sergilediler.

 

Bilim, sanat ve teknoloji alanlarında geliştirdikleri projelerle izleyicileri etkileyen öğrenciler, öğretmenlerinin rehberliğinde ortaya koydukları yaratıcı ve yenilikçi eserlerle büyük takdir topladılar.

 

Malazgirt Bilim ve Sanat Merkezi'nde okuyan Bulanık Kaymakamı Oğuzhan Ocak'ın oğlu Metahan Ocak, sergide annesi ve kaymakam babası için piyanoda bir şarkı çalarak duygusal anlar yaşattı. Metahan'ın performansı, izleyicilerden büyük alkış aldı.

 

 

Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, öğrencilerin çalışmalarını büyük bir ilgiyle inceledi ve başarılarından dolayı onları tebrik etti.

 

Kaymakam Bayram, “Bu genç yeteneklerimizin ortaya koyduğu projeler, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. Hepsini gönülden kutluyorum,” dedi.

 

 

Bulanık Kaymakamı Oğuzhan Ocak ise öğrencilerin başarısının, eğitimdeki kalitenin bir göstergesi olduğunu belirterek, emeği geçen öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

 

 

Malazgirt Bilim ve Sanat Merkezi'nin yılsonu sergisi, katılımcılar tarafından büyük bir beğeniyle karşılanırken, öğrencilerin yetenekleri ve projeleri geleceğe dair umut verici bir tablo çizdi.

 

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 


13.06.2024 11:22