Malazgirt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Tozyılmaz, güven tazeledi 

Malazgirt Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Tozyılmaz, güven tazeledi 

Malazgirt’te yapılan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu'nda mevcut başkan Mehmet Tovyılmaz, yeniden başkanlığa seçildi. 

İlçedeki bir otelde düzenlenen genel kurul toplantısı, 31. Bölge Van Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdal Toktamış'ın divan başkanlığında gerçekleştirilen seçimde 2 aday yarıştı. 

Mevcut Başkan Mehmet Tozyılmaz ve  Necdet Köker arasında yapılan seçimlerde 488 delege oy kullandı. 

Yapılan seçimlerde Mehmet Tozyılmaz 267 oy alarak yeniden başkan seçilirken, rakibi Necdet Kökker ise 212 oy aldılar, 4 oy ise geçersiz sayıldı. 
Malazgirt Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçilen Mehmet Tozyılmaz, “Öncelikle çok adilce bir seçim oldu. Tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Seçimlerimize yoğun ilgi gösterdiler. Bana oy veren veya vermeyen tüm üyelerimize katıldıkları için sonsuz teşekkürler dilerim. Kooperatifimiz Van bölgesine bağlı bir kooperatiftir. Van Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdal Toktamış bizi kırmadı ve seçimlerimizde divan başkanlığı yaptı. Tekrar Malazgirt halkına bizleri bu önemli göreve layık gördükleri için teşekkür ederiz” dedi. 

Rakibi olan Necdet Köker seçim sonunda başkan seçilen Mehmet Tozyılmaz’a başarılar dileğinde bulundu. 

Başkan Tozyılmaz’a İlk tebrik Bulanık Esnaf Ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yakup Kaya’dan geldi. 

 


29.01.2023 17:33