Malazgirt CHP yasta! Halk yasta

Malazgirt'te yıllarca CHP İlçe Başkanlığı görevini yürütmüş olan Mevlüt Güvenir'in vefatı, ilçede büyük bir üzüntü yarattı.

ALPARSLAN DİYARI-Malazgirt CHP İlçe Başkanlığı, Mevlüt Güvenir'in ani ölümü üzerine bir taziye mesajı yayınladı.

 

 

Malazgirt CHP İlçe Başkanlığı, yayınladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

"Yıllarca CHP Malazgirt İlçe Başkanlığı görevini başarıyla yürüten, halkımızın sevgisini ve saygısını kazanmış değerli siyasetçi Mevlüt Güvenir'in ani ölümü, bizleri derin bir üzüntüye boğmuştur. Kendisi, ilçemizde siyasetin ve toplum hayatının önemli bir parçası olmuş, değerli hizmetler sunmuştur. Mevlüt Güvenir'in aramızdan ayrılışı, yalnızca ailesi ve yakınları için değil, tüm Malazgirt halkı için büyük bir kayıptır. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz."

 

MEHMET EMİN GÜVENİR: "ÇOK ÜZGÜNÜZ"

 

Mevlüt Güvenir'in oğlu ve Malazgirt CHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Güvenir, babasının vefatı üzerine büyük bir üzüntü yaşadıklarını belirtti. Mehmet Emin Güvenir, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

 

"Babam Mevlüt Güvenir, Malazgirt'te yıllarca CHP İlçe Başkanlığı yapmış, ilçemiz için büyük emekler vermiş bir insandı. Onun ani kaybı bizleri derin bir üzüntüye boğdu. Babamın anılarını ve ilçemize katkılarını her zaman gururla anacağız. Tüm Malazgirt halkına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."

 

MAALZGİRT’TE YAS HAVASI

 

Mevlüt Güvenir'in vefatı, Malazgirt'te büyük bir yas havası yarattı. Güvenir, ilçede uzun yıllar boyunca yaptığı hizmetlerle tanınan ve sevilen bir siyasetçi olarak derin izler bırakmıştı. Malazgirt halkı, Mevlüt Güvenir'in ölüm haberini büyük bir üzüntüyle karşıladı ve birçok kişi taziye mesajları yayınlayarak başsağlığı diledi.

 

Mevlüt Güvenir'in aramızdan ayrılmasıyla Malazgirt CHP teşkilatı ve halkı, büyük bir siyasetçiyi ve değerli bir insanı kaybetmenin acısını yaşıyor. Kendisine bir kez daha Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır diliyoruz.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

 


03.08.2024 08:37