Malazgirt-Bulanık Karayolunda Trafik Kazası: 5 Yaralı

Muş'un Malazgirt ilçesinden Bulanık yönüne seyir halindeki bir araç, karşı yönden gelen başka bir araca çarpmamak için manevra yaptı ve tarlaya uçtu.

 

ALPARSLAN DİYARI- Alınan bilgilere göre ; Malazgirt ilçesinden Bulanık yönüne seyir halindeki bir araç, karşı yönden gelen başka bir araca çarpmamak için manevra yaptı. Araç yoldan çıkarak tarlaya uçtu.

 

5 KİŞİ YARALANDI

 

Yaşanan trafik kazasında araçta bulunan 5 kişi yaralandı. Yaralılar arasında Halim K., Alaattin K., Bedirhan B., Ferit B. ve Melik S.yer alıyor.

 

 

Kaza sonrası olay yerine hızla sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Bulanık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın meydana geldiği yol üzerinde trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve araç sürücülerinin ifadesine başvurulacağı öğrenildi.

 

 

Kazaya neden olan ani manevranın, karşıdan gelen aracın aniden şerit değiştirmesi nedeniyle gerçekleşmiş olabileceği düşünülüyor. Yaralıların durumu ile ilgili net bir bilgi henüz paylaşılmamış olsa da, hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.

 

HABER SAMİ DEMİR

 


10.09.2024 11:16