Malazgirt-Bulanık karayolunda faciadan dönüldü!

Malazgirt-Bulanık karayolunun 10.km’sinde şeker pancarı yüklü römorktan düşen şeker pancarı korkulu anlar yaşattı.

ALPARSLAN DİYARI- Malazgirt’ten bulanığa doğru seyir halinde olan araç önünde seyir halinde olan traktör römorkundan düşen şeker pancarının üzerinden geçip direksiyon hâkimiyetini kaybetmemek isterken aracı ortalayarak şeker pancarının üzerinden geçti. Oldukça büyük olay şeker pancarı seyir halinde olan aracın radyatör kısmını parçalarken araç motorunda ise ciddi hasarlar meydana getirdi. Şans eseri aracın süratli olmaması büyük bir facianın önüne geçmiş oldu.

 

 

Olayla ilgili konuşan araç şoförü; Çok talihsiz bir olay yaşadım. Seyir halindeyken aniden yolun ortasına düşen şeker pancarının üzerine basmamak ve direksiyon hâkimiyetimi kaybetmemek için ortalayarak üzerinden geçtim. Aracımda büyük maddi hasarlara yol açtı. Çiftçilerimizden ricam römorklarını çok fazla doldurmasınlar küçük olarak gördüğümüz bir şeyin ne kadar büyük kazalara sebebiyet vereceğini görüyoruz.

 

 

Olayın jandarma ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma trafik ekipleri tutanak tutup olayla ilgili soruşturma başlattılar.

 

 

HABER MERKEZİ
 


11.10.2023 16:49