Malazgirt Belediyesinde 'Sosyal Denge Sözleşmesi' sevinci

Malazgirt Belediyesinde 'Sosyal Denge Sözleşmesi' sevinci

Malazgirt Belediyesi ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) arasında 'Sosyal Denge Sözleşmesi' imzalandı.

Malazgirt Belediyesinde çalışan memurların Sosyal Denge Sözleşmesi (SDS) imzalandı.

 Sözleşme dolayısıyla Malazgirt’te gelen Bem-Bir Sen Muş İl Başkanı Güven Yalvarıcı ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Cengiz Altın’ı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar dilediler. Sendika temsilcileri ile yapılan görüşmeler neticesinde belediyede çalışan memurlara 2 yıl boyunca verilecek sosyal denge sözleşmesi karşılıklı onaylanarak sözleşmeler imzalandı.

Belediye Başkanlık makamında gerçekleştirilen imza törenine Belediye Başkanı Cengiz Altın, Bem-Bir-Sen Muş İl Başkanı Güven Yalvarıcı ve Malazgirt İşyeri Temsilcisi ile beraberindeki heyet katıldı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Altın, Bem-Bir-Sen heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, daha öncesinde belediyede çalışan memurlara yüzde 63 oranında ödenen sosyal denge ücretini yüzde 120'ye çıkararak, belediyenin imkanları dahilinde belirledikleri miktarın herkese hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bem-Bir-Sen Muş İl Başkanı Güven Yalvarıcı ise memurlara verilen zamdan memnun olduklarını dile getirerek, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Cengiz Altın’a teşekkür etti.

İmzaların atılmasının ardından Başkan Güven Yalvarıcı tarafından Belediye Başkanı Cengiz Altın’a plaket verildi.

 


09.02.2022 10:33