Malazgirt Belediye Başkanından Başkan Pekbay’a Ziyaret

Malazgirt Belediye Başkanından Başkan Pekbay’a Ziyaret

Korkut Belediyesinin yeni hizmet binasının faaliyete geçmesi üzerine Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, Korkut Belediye Başkanı Sami Pekbay’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.  Gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyareti sırasında Belediye başkanları, yaptıkları çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

Sohbet sonrası Korkut Belediye Başkanı Sami Pekbay, Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın'a ziyaretlerinden dolayı  plaket takdiminde bulundu.

Korkut Belediye Başkanı Sami Pekbay, Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın’a nazik ziyaretlerinden dolayı  teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Göreve geldikleri günden bu yana mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştıklarını ve Korkut İlçesine hizmet etmek için her daim çalışacaklarını belirten Başkan Pekbay, ilçe halkının sorunlarına çareler bulmak için ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı.

Belediye Başkanı Altın ise,” Korkut ilçe Belediye Başkanı Sami Pekbay’a yeni hizmet binalarının faaliyete girmesinden dolayı hayırlı olsun ziyaretine geldik. Ziyaretlerimiz sırasında yapacağımız çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunduk. Malazgirt ve Korkut ilçeleri olarak ortaklaşa yapılabileceğimiz projeler hakkında bir durum değerlendirmesi yaptık. Ben misafirperverliğinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.


17.02.2021 18:40