Malazgirt Belediye Başkanı Altın, STK temsilcileriyle buluştu

Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, belediye seçimlerine aylar kala sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve iş insanlarıyla koordinasyon toplantısı düzenledi.

 

ALPARSLAN DİYARI-Malazgirt Belediye Başkanı Cengiz Altın, Malazgirt’te belediye tarafından 2022 yılında yapılan ve yaklaşık 200 kişinin istihdam edildiği Tekstil Kent’e bir araya geldiği STK temsilcileri ve iş insanlarına tekstil atölyesini gezdirerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

200 KIŞİLİK TEKSTİL KENDİ GEZEN MİSAFİRLER DUYGULANDILAR

 

Tekstil kenti gezen STK temsilcileri ve iş insanları Malazgirt ilçesinde 200 kişinin istihdam edilmesi bizlere çok duygulandırdı dediler.

 

Tekstil kentin yemekhane ve toplantı salonunda belediye olarak yaklaşık 4 buçuk yıldır seçim katalogumuzda ne varsa hepsini hayata geçirdiklerini belirten Başkan Altın,şimdi burada bulunduğumuz tekstil kentte bunlardan biriydi dedi.

 

Altın,” Hepimiz Malazgirt için gayret ediyoruz. Birlik ve beraberliğimizi göstermenin en güzel zamanı bu zamanlardır. Malazgirt'te STK’lar ve siz değerli iş insanlarımızın destekleriyle inşallah belediye olarak 300 kişilik tekstil kent yapacağız inşallah. İlçemizde yaptığımız hizmetleri saymakla bitmez. Bu yıl içinde en büyük projemiz olan doğalgazı da çekmenin mutluğunu yaşıyoruz." diye konuştu.

 

 

BELEDİYE OLARAK, ÖNCEKİ DÖNEMLERE AİT HİÇ BİR ESNAFA KURUŞ BORCUMUZ YOK

 

Altın,” bizler aday oluruz olmayız. Kimi aday gösterirlerse göstersinler, ben bu kişiye elimden gelen tüm destekleri vereceğim. Ben bu belediyeyi aldım zaman esnafa çok borcumuz vardı. Birçok haciz davası açılmıştı. Çok şükür biz bu haciz davası açan vatandaşlar ile çalışanlarımızla toplandı yaptık ve bir uzlaşı yolu bularak, tüm borçlarını kapattım. Çok şükür belediyemize açılmış bir haciz davası kalmadı. Hepsine ödeme yaptık.”dedi.

 

 

Toplantı, fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

 

Haber İlhan Güvenir

 


01.10.2023 11:28