Malazgirt 1071 Spor hazır: Takımınıza sahip çıkın!

Malazgirt 1071 Spor, bu yıl Muş amatör liglerinde boy gösterecek.

ALPARSLAN DİYARI-  Muş’ta bu yıl amatör ligler dört grup olarak belirlendi. Malazgirt ve Bulanık takımları aynı grupta yer alırken, Muş ve Varto iki grup, Hasköy, Korkut ve Sungu ise bir grup oluşturuyor. Gruplarındaki birinciler play-off oynayarak Muş şampiyonu olmak için yarışacak.

 

 


MALAZGİRT’E YAKIŞAN ŞAMPİYONLUKTUR!

 

Malazgirt 1071 Spor Kulübü Başkanı İsmail Türel, ilçeyi en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek tüm taraftarlardan destek istedi. Türel ayrıca, Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram’ın da kulübe destek sözü verdiğini belirtti. Üç sezondur kulübün sponsoru olan Saltıkoğulları firmasının sahibi Fatih Saltık’a da teşekkür eden Türel, "Bizleri yalnız bırakmadı, desteklerinden dolayı minnettarız," dedi. Başkan Türeli ayrıca her zaman Malazgirtspor’un yanında olan ve hiçbir zaman desteğini esirgemeyen Alparslan Diyarı Gazetesi ve Alparslandiyari.com haber sitesine de teşekkür etti.

 

 

 

 


ÇAĞRIDA BULUNDU

 


Başkan Türel, Türkiye’nin farklı illerinde yaşayan Malazgirtli iş insanlarına da çağrıda bulunarak, "Kendi ilçenize sahip çıkın" mesajı verdi. Yakın zamanda satışa sunulacak olan forma satışlarıyla ilgili duyuruda bulunan kulüp, destek olmak isteyenlerin bilgi için 0535 859 13 28 numaralı telefondan iletişime geçebileceğini açıkladı.

 

 

Malazgirt 1071 Spor, taraftarlarının desteğiyle bu sezon Muş amatör liginde başarılı bir performans sergilemeyi hedefliyor. Tüm sporseverleri ve Malazgirt halkını takımlarını desteklemeye davet ediyor.

 

 


VEYSEL EŞİN
 


07.10.2024 07:36