Kurban Bayramına büyük hazırlık! Malazgirtli tatlıcı tepsi tepsi yaptı

Malazgirt Eski Kasaplar Çarşısı'nda tatlıcılık yapan Ömer Uğurbaş, Kurban Bayramı için tepsi tepsi tatlı yaparak satışa çıkardı.

 

 

ALPARSLAN DİYARI- Bayramın yaklaşmasıyla birlikte artan tatlı talebini karşılamak amacıyla yoğun bir çalışma içine giren 1071 Tatlım işyeri sahibi ve tatlı ustası Ömer Uğurbaş, birbirinden lezzetli baklavaları müşterileriyle buluşturuyor.

 

 

Ömer Uğurbaş'ın her bir tepside 4 kilo baklava bulunan tatlıları 700 liradan satılıyor. Uğurbaş, bayramın ruhuna uygun tatlılarını en kaliteli malzemelerle hazırladığını belirterek, "Kurban Bayramı, sevdiklerimizle bir araya gelip tatlı yiyip tatlı konuştuğumuz özel bir zaman. Biz de bu özel zaman için en güzel baklavalarımızı tepsi tepsi hazırladık ve satışa sunduk. Malazgirt halkının bayramını tatlandırmak bizim için büyük bir mutluluk," dedi.

 

 

Baklavalarıyla ün kazanan Ömer Uğurbaş, tatlı severleri eski Kasaplar Çarşısı'ndaki dükkanına davet ediyor. Kurban Bayramı'na özel hazırlanan bu lezzetli baklavaların tadına bakmak isteyenlerin acele etmesi gerektiğini belirten Uğurbaş, bayram boyunca hizmet vermeye devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 


15.06.2024 07:55