Kılıçdaroğlu ve Özdağ bir araya geldi!

Cumhurbaşkanlığı seçimi için gözler ikinci tura çevrilirken siyasetin gündemi de hareketlendi. İkinci tur için çalışmalarına başlayan Millet İttifakı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile bir araya geldi. Görüşmede sonrası iki lider açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu ve Özdağ bir araya geldi! Kritik görüşme sonrası açıklama geldi
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu için gözler 28 Mayıs'a çevrildi. Seçime sayılı günler kala Millet İttifakı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi Genel Merkezi'nde Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile bir araya geldi. Özdağ, Kılıçdaroğlu'nu kapıda karşıladı ardından görüşmeye geçildi.

AÇIKLAMA GELDİ

Görüşme sonrası Kılıçdaroğlu ve Özdağ ortak bir açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, "Millet İttifakı'nın liderlerinin görüşlerini, çalışmalarını anlattık. Türkiye'nin demokrasiye ihtiyacı var. Biz kendi görüşlerimizi aktardık. Sayın Genel Başkan arkadaşlarıyla görüşecek" diye konuştu.

Özdağ ise "Ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bazı sorularımız vardı, onların cevaplarını aldık. Biz de kendi değerlendirmemizi yapacağız. Kısa zaman içerisinde kamuoyu ile görüşlerimizi paylaşacağız" dedi.


19.05.2023 14:56