Kılıç, çiftçilerin sorunlarını telekonferans toplantısıyla anlattı

Kılıç, çiftçilerin sorunlarını telekonferans toplantısıyla anlattı

Muş Ziraat odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, ilçedeki çiftçilerin sorunlarını telekonferans toplantısıyla Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'a aktardı.

29 ilin Ziraat Odaları koordinasyon Kurulu Başkanlarının katıldığı telekonferans toplantısına katılan Muş Ziraat odaları Koordinasyon Kurulu Başkanı ve Malazgirt Ziraat Odası Başkanı Tahsin Kılıç, ilçedeki çiftçilerin kuraklık sorunlarını telekonferans toplantısıyla Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar'a aktardı.

Başkan Kılıç,” Sayın Genel başkanımız Şemsi Bayraktar’a Muş ve Malazgirt Ovası’nda bu yıl yaşanan kuraklıktan dolayı Muş çiftsinin yaşadıkları sıkıntıyı dile getirdik. DSİ’nin her yıl çiftçilerden aldığı sulama bedellerinin bu yıl yaşanan kuraklıktan dolayı alınmamasını talep ettik. Ayrıca yine kuraklığa bağlı olarak Sayın Genel Başkanımızdan önümüzdeki yıl Muş çiftçimize tohum desteğinin verilmesi için talepte bulunduk.”dedi.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar da Muş ve Malazgirt Ovası'nda kuraklıktan dolayı yaşanan sıkıntıdan dolayı Muş çiftçisine geçmiş olsun dileklerini iletirken, Başkan Tahsin Kılıç’ın taleplerini gerekli yerlere ileteceği belirterek, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs hastalığının bir an önce bitmesini ve Muş çiftçisine bol bereketli bir yıl geçmesini diledi.

 


30.05.2021 08:12