Keçiörengücü'ne elenen Muşspor kupaya veda etti!

Ziraat Türkiye Kupasında Muşspor, deplasmanda karşılaştığı TFF 1. Lig ekiplerinden Ankara Keçiörengücü’ne mağlup olarak kupaya veda etti. 

ALPARSLAN DİYARI- Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nda Muşspor, karşılaştığı rakibi Ankara Keçiörengücü’ne 2-1 mağlup oldu. Muşspor aldığı bu mağlubiyet sonucu Kupa’ya veda etti. 

 

 

 

Ankara Aktepe Stadyumu’nda oynana karşılaşmayı Berkay Demir yönetirken, yardımcılıklarını Uğur Başdaş ve Burak Celep yaptı. Karşılaşmaya kontrollü başlayan her 2 takımda ilk yarıda buldukları pozisyonları değerlendirmedi ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 bitti.

 

 

 

 

İkinci yarıya etkili başlayan Muşspor, 57’inci dakikada Ahmet Çakmak’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra etkili oynamaya başlayan Ankara Keçiörengücü 66’ıncı dakikada Dembele’nin golüyle beraberliği yakaladı. Golden sonra ataklarını devam ettiren ev sahibi ekip, 79’uncu dakikada Haşim’in golüyle 2-1 önde tamamladı.

 

 

 

 

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarda başka gol olmazken, sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrılan Sarı Beyazlı ekibimiz kupadan elenirken, Ankara Keçiörengücü de adını bir üst tura yazdırmayı başardı.

 

 

 

 

Muşspor sahaya İlker Günay, Muhammed Fatih Yıldırım, Mehmet Aslanboğa, Yusuf Yıldırım, Osman Kocaağa, Efe Karaoğlu, Taha Tunç, Mahsun Çapkan, Furkan Gedik, Abdullah Ahmet Çakmak ve Ömer Çetinbaş 11’iyle çıkarken, ev sahibi Ankara Keçiörengücü ise sahaya, Batuhan, Bahadır, Haşim, Orhan, Alex, Elvis, Şahverdi, Bilal, Halil, Mayi ve Dembele 11’iyle çıktı.

 

HABER: EMRULLAH ÖZBEY

 

 


05.12.2023 15:32