Kaymakam Yalçın’dan veda ziyaretleri

Kaymakam Yalçın’dan veda ziyaretleri

İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Emrullah Temizkan'ın Mardin Valiliği Hukuk Müşavirliği görevine atanması sonrası yerine Malazgirt Kaymakamı Emre Yalçın atandı.

Nusaybin Kaymakamı olarak atanan Malazgirt Kaymakamı Emre Yalçın, kurum, kuruluş, STK, ve esnaflara veda ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Yalçın, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü, Malazgirt Devlet Hastanesi, Karayolları 116. Şube Şefliği, Müftülük, Banka Müdürleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Malazgirt Belediyesi Başkanı Cengiz Altın’ı makam odasında ziyaret ederek Kaymakamlık makamına geçti.

Kaymakamlık Makamında veda ziyaretlerini kabul eden Kaymakam Emre Yalçın, tarihi Malazgirt ilçesinde görev yapmaktan büyük gurur duydum dedi.

Kaymakam Yalçın veda mesajında şöyle dedi; " Değerli Malazgirtli hemşerilerim, İçişleri bakanlığımızın takdiri ile Mardin’in, Nusaybin ilçesine görevlendirilmiş bulunmaktayım.  İki buçuk yıl boyunca tarihi şehir Malazgirt’imize ve onun kıymetli halkına hizmet etmenin gururunu ve sevincini yaşıyorum. Pandemi şartları dolayısıyla sizlerle yüz yüze vedalaşamamanın üzüntüsü içerisinde olmakla birlikte sizden helallik istiyor, görevde bulunduğum süre zarfında şahsıma göstermiş olduğunuz samimi duygularınızdan dolayı sizlere teşekkür eder. Hepinizi Allaha emanet ediyorum.”dedi”.

Kaymakam Emre Yalçın sabah saatlerinde Mardin Nusaybin’e gitmek için ilçeden ayrıldı.

 


22.01.2021 15:54