Kaymakam Demirer, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kaymakam Demirer, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Malazgirt Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Malazgirt Hükümet Konağı yemek salonunda muhtarlarla yemekli toplantı yapan Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile Muhtarlık müessesi hakkında görüş be talepleri dilmedi.

Muhtarlar Günü dolayısı ile sadece Muhtarlık müessesi hakkında görüşlerin konuşulduğu yemekli birlik beraberlik toplantısında Kaymakam Demirer, Sayın Cumhurbaşkanımızın ve İçişleri Bakanlığımızın en önem verdiği müesseselerin başında gelen kurumdur dedi.

İlçede Merkezi ve köylerdeki muhtarlarla dayanışmayı kuvvetlendirmek için birlik beraberlik ve dayanışma yemeğine İlçe Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Muş il Genel Meclis Başkanı Sait Yıldırım, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Aydın Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Doğan, STK temsilcileri,ilçe merkezi ve köylerindeki tüm muhtarlar katıldı.

Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer, yemeğe katılan tüm muhtarlara teşekkür ederek, birlik beraberlik ve dayanışma yemeğinin muhtarlarla kurumların arasında koordinasyon sağlanmasında faydası olduğunu söyledi.

Kaymakam Demirer, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın İçişleri Bakanımız Muhtarlık müessesine çok önem vermektedir. Muhtarlarımız bizim mahalle ve köylerdeki temsilcimizdir. Sizler vatandaşın talebini, bulunduğunuz yerdeki ihtiyaç sahiplerini, köyünüzün ihtiyaçlarını ve köylerdeki önemli konuları direkt bize ileterek haberdar ediyorsunuz, bizler de devletimizin imkânlarını vatandaşlarımıza götürüyoruz. Siz değerli muhtarlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Yemek sonunda hatıra fotoğraf çekiminden sonra 19 Ekim Muhtarlar Günü programı sona erdi.

 

 


26.10.2021 12:14