Kaymakam Demirer’den Başarılı Sporculara Ödül

Kaymakam Demirer’den Başarılı Sporculara Ödül

Malazgirt Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer ilçede yapılan spor müsabakalarında dereye giren sporculara kupa ve hediyelerini takdim etti.

Sporu ve sporcuyu destekleyen çalışmalara ağırlık veren Malazgirt Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilçe genelinde okullar arası spor müsabakalarını düzenledi.

İlçe merkezindeki okullar arası yapılan turnuvalarda dereceye giren sporculara İlçe Kaymakamlık Makamında Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer tararından kupalarını ve hediyeleri verildi.

“Bütün Sporcular Ödüle Layık”

 Sporun insanları birleştiren ve bütünleştiren bir alan olduğunu ifade eden ilçe Kaymakamı Demirer “ilçemizde spora ve sporcuya her zaman destek veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Çocuklarımıza imkân verildiğinde, ellerinden tutulduğunda bütün spor dallarında dünya çapında başarı gösterecek potansiyele sahip. Bütün sporcular ödüle layık. Bizde elimizden geldiği kadar sporcularımıza her türlü desteği vereceğiz. İnşallah bundan sonraki yarışmalarda da dereceler, başarılar bekliyoruz. Öğrencilerimizi ve hocalarını tebrik ediyorum.” dedi.

Ödül töreni sonrası Malazgirt Kaymakamlığı önünde topluca çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

 

 

 


05.06.2022 12:30