Kaymakam Bayram ve eşi köyde öğrenciler ile iftar yaptı

Tatargazi İmam Hatip Ortaokulu’nda organize edilen iftar yemeğine Kaymakam ve eşi, Jandarma komutanı,Milli Eğitim Müdürü, Müftülük personeli, muhtar, öğretmenler ve köy okulunda okuyan öğrenciler birlikte iftar açmanın mutluğunu yaşadılar.

ALPARSLAN DİYARI-ilçe Müftülüğü tarafından düzenlenen iftar programına Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram ve eşi Nebahat Elif Bayram, Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil İncebacak, Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, Malazgirt Müftüsü Memet Hakkı Ayhan, Muhtar Şakir Özkan, Tatargazi İmam Hatip Ortaokulu’nda görev yapan öğretmenler ile öğrenciler katıldı.

 

Kaymakam Bayram,”Evlerinden ve ailelerinden uzakta ilçemizde görev yapan öğretmenlerimiz ve köyümüzde okuyan öğrencilerimiz ile birlikte iftar yaparak, bu Ramazan ayının birlik ve beraberlik duyguları yaşadık. Ben bu anlamlı programda bizleri bu sofrada buluşturan Malazgirt Müftlüğümüze ve okulumuzda görev yapan öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Tüm Türkiye’mize ve İslam alemine hayırlı Ramazanlar diliyorum.”dedi.

 

Tatargazi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü İsra Yılmaz ise:”Bizler ailelimizden uzakta burada hep birlikte iftar açmanın mutluğunu yaşamak istedik. Bizlere bu mutluğu yaşatan başta Sayın Kaymakamımız ve değerli eşleri,Milli Eğitim Müdürümüz, Jandarma Komutanımız, ve iftar yemeğimize sponsor olan İlçe Müftlüğümüze çok teşekkür ederim.Bizlere aile ortamında bir iftar yaşattınız, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına çok teşekkür ediyorum.”dedi. 

 

 

 

İftar yemeğinin ardından Bayram çifti, okulda okuyan öğrenciler ile görev yapan öğretmenler ile hatıra resmi çektirdiler.

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"

 

 

.


27.03.2024 10:12