Kaymakam Bayram, Güçlendirme Çalışmalarını Denetledi

Kaymakam Göksu Bayram, güçlendirme çalışmaları devam eden Malazgirt Kültür Merkezinde incelemelerde bulundu.

Kaymakam Bayram, Güçlendirme Çalışmalarını Denetledi

İlçe Kaymakamı Göksu Bayram, beraberinde Kültür ve Turizm Müdürü Sevil Yaman Acaroğlu ile güçlendirme çalışmaları devam etmekte olan Malazgirt Kültür Merkezinde incelemelerde bulunarak, Turizm Müdürü Sevil Yaman Acaroğlu ve yüklenici firma yetkilileri yapılmakta olan güçlendirme çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Güçlendirme çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada bulunan Kaymakam Bayram, depreme dayanaklığı yapılan karot çalışmaları sonucunda güçlendirme çalışmalarına karar verilen Prof. Dr. Dursun Odabaşı Malazgirt Kültür Merkezinde Güçlendirme ve Onarım çalışmaları çok kısa bir sürede tamamlanacaktır. Amacımız Kültür merkezimiz içinde bulunan kütüphanenin en kısa süre içinde hizmet verir hale getirilmesi için yapılmakta olan çalışmaları yerinde görmek. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldık.” dedi.

yüklenici firma yetkilileri ise yaptıkları açıklamada,” yaklaşık 40 gün içinde Prof. Dr. Dursun Odabaşı Malazgirt Kültür Merkezinde Güçlendirme ve Onarım çalışmaları bitirmeye çalışacağız.” dediler


15.04.2023 10:29