Karı koca kavgasında kan döküldü: 2 yaralı...

Düzce'de yaşanan bir olayda, eşiyle tartışan bir koca, silahla karısını yaraladı. Kendini savunmak için can havliyle silaha davranan kadın, kocasını yaraladı.

ALPARSLAN DİYARI- Aziziye Mahallesi'nde yaşanan olay, 932. Sokak üzerinde gerçekleşti. Arzu G. ile Emin G. arasında başlayan sözlü tartışma, hızla şiddetlenerek trajik bir hal aldı. Tartışmanın ardından Arzu G., evden ayrılarak apartmanın önünde bulunan 41 TH 960 plakalı otomobiline bindi. Bu esnada sinirlenen Emin G., eşinin gitmek istemesine tepki olarak silahını çekerek Arzu G.'ye ateş etti.

 

 

Ancak Arzu G., can havliyle silahı alarak kendini savundu ve Emin G.'ye ateş etti. Bu çatışma sonucunda her iki taraf da yaralandılar.

 

Olay yerine gelen vatandaşlar, silah seslerini duyarak durumu hemen 112 Acil çağrı merkezine ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, yaralıları Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

 

Sağlık ekipleri, Arzu G.'ye olay yerinde yaklaşık 15 dakika kalp masajı yaparak müdahalede bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

"HABER MERKEZİ"


15.02.2024 09:21