Karadeniz ile Muş arasında gönül köprüsü kuruldu!

Muş Hasköy Aile Destek Merkez Kursiyeri çalışanları Artvin-Rize-Giresun ve Trabzon ilerini kapsayan Karadeniz Gezisi turu yaptılar.

ALPARSLAN DİYARI-​​​​​​Karadeniz’in muhteşem doğasına hayran kalan kadınlar “Gittiğimiz her yerde bu eşsiz güzellikleri doyasıya anlatıyoruz.”dediler

 

Muş ile Giresun’un kardeş şehir, Hasköy’de de herkesin Trabzonspor sevdalısı olduğunu belirten kadınlar, “Yaşadığınız şehirlerin kıymetini bilin.Trabzon’a bayıldık. Yaylalarına ise hayran kaldık” şeklinde konuştular.

 

Muş’ta kültürel ve sosyal etkinliklerle herkesin gönlünü kazanan Karadeniz ile Muş arasında gönül köprüsü kuran turizmci Nejat Kül’e de ayrıca teşekkür eden Hasköylü kadınlar, “Her şey çok güzeldi. Çok güzel bir organizasyon oldu. Nejat beye de ayrıca teşekkür ederiz” dediler.

 

 

Kardeşlik Projeleri kapsamında daha önce Karadeniz Bölgesine geldiğini belirten tur şirketi sahibi Nejat Kül’de Muş, Bingöl ve Batman başta olmak üzere Güneydoğu ve Doğu Anadolu Bölgesi’nden bir çok vatandaşın bu projeler sayesinde Karadeniz’e gelmeye devam ettiğini ifade etti.

 

Haber: Emrullah Özbey

 


15.08.2023 10:18