İzmir'de tüyleri diken diken eden vahşet...

İzmir'de meydana gelen olay tüyler ürpertti. İhbar üzerine bir eve giden polisler korkunç manzarayla karşılaştı: 3 kişinin cansız bedeni paramparça edilip derin dondurucuya konmuştu! Ölenlerin yabancı uyruklu olduğu öğrenildi. İzmir Valiliği, evde 3'ü kadın 1'i erkek 4 Türkmenistanlı kişinin cesedinin bulunduğunu açıkladı. Açıklamaya göre ayrıca olayla ilgili Türkmenistan uyruklu bir şüpheli aranıyor.

 

Kan donduran olayın adresi İzmir'in Bayraklı ilçesi oldu. İhbar üzerine Adalet Mahallesi 1594/14 Sokak'taki bir eve giden polis ekipleri, evdeki derin dondurucuda 3 ceset buldu.

 

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

 

Olay yeri inceleme şubesi ekipleri çalışma başlatırken evin çevresinde güvenlik önlemi alındı.

 

YABANCI UYRUKLU OLDUKLARI BELİRLENDİ

 

Yapılan ilk incelemede ölenlerin yabancı uyruklu olduğu belirlendi.

 

VALİLİK: 3'Ü KADIN 1'İ ERKEK 4 TÜRKMENİSTANLININ CESEDİ BULUNDU

 

Olayla ilgili İzmir Valiliği'nden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:


"İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizin, 18.06.2023 günü 11.00 sıralarında Bayraklı ilçesinden gelen bir ihbar üzerine belirtilen adreste yaptıkları araştırmada, 3’ü kadın (G.H., L.G. ve L.G.) 1’i erkek (R.), Türkmenistan uyruklu 4 şahsın hayatını kaybettiği anlaşılmıştır. Cinayetleri gerçekleştirdiği değerlendirilen Türkmenistan uyruklu bir şüpheliyi yakalama çalışmaları ve konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir" denildi.


18.06.2023 16:30