İYİ Parti Muş’ta adaylarını tanıttı 

İYİ Parti Muş il, ilçe ve belde belediye Başkan Adaylarını tanıttı. İyi Partinin Muş Merkezde adayı Şerafettin Yatıcı oldu. 

ALPARSLAN DİYARI- İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Özmen ve Merkez İlçe Başkanı Basri Gündoğdu’nun düzenledikleri aday tanıtım toplantısında Muş Merkez, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını ilan etti.

 

 

 

 


Muş Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleşen aday tanıtım toplantısına çok sayıda partili iştirak ederken, Muş Merkez Belediye Başkan adayı olarak Şerafettin Yatçı’nın ismi açıklandı. İYİ Parti Muş İl Başkanı Mehmet Özmen’in açılış ve selamlama konuşması ile başlayan aday tanıtım toplantısı, Muş Merkez Belediye Başkan Adayı Şerafettin Yatçı’nın konuşması ve Muş’ta belediye başkan adaylarını ilan etmesi ile tamamlandı.

 

 

 

 

 

 

İl Başkanı Mehmet Özmen açılış konuşmasında, “İYİ Parti Genel Başkanı Saygıdeğer Hanımefendi Meral Akşener’in hepinize selamları var. Selamlarını iletiyorum. GİK kararı doğrultusunda 81 il ve 922 ilçede kendi adaylarımızla hür ve müstakil şekilde seçimlere katılacağız. Bugün adaylarımızı tanıtacağız, katılımınızın için hepinize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 


İYİ PARTİ MUŞ’TA NERSİNDE ADAY ÇIKARDI? İŞTE ADAYLAR…

 

 


Muş Merkez: Şerafettin Yatçı

 


Muş Hasköy: İsmet Özcan 

 


Muş Merkez Sungu Beldesi: Hakim Sözügüzel

 


Muş Merkez Kırköy Beldesi: Seyit Ali Subaşı

 

 

İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAYLARI: 

 


Muş Merkez: Tekin Ağa

 


Muş Merlez: Vahap Demir

 


Hasköy: Aydın Yücekök

 

 

"HABER: HARUN SEÇKİN"

 

 

 

 

 

 

 


17.02.2024 15:29