İYİ Parti Muş Milletvekili Aday Adayı Öndeş, yeni Atanan İlçe Başkanlarını ziyaret etti  

İYİ Parti Muş Milletvekili Aday Adayı Öndeş, yeni Atanan İlçe Başkanlarını ziyaret etti  

İYİ Parti Muş Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Hüseyin Öndeş, geçtiğimiz günlerde Genel Başkan Meral Akşener imzasıyla Muş’un Hasköy, Korkut, Varto ve Malazgirt İlçelerine ilçe başkanı olan atanan ilçe başkanlarını ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu. 

Vekil Aday adayı Öndeş, Beraberinde Muş İYİ Parti İl Başkanı Halis Saltık ile birlikte Genel Başkan Meral Akşener tarafından atanan Hasköy İlçe Başkanı Aydın Yücekök, Korkut İlçe Başkanı Selahattin Aydın, Bulanık İlçe Başkanı Selahattin Aydın ve Malazgirt İlçe Başkanı Metin Yurdakul’u ziyaret ederek, hayırlı olsun ziyaretleri yaparak gelecek seçimlerde ivedi olarak yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

Yeni atanan ilçe başkanları ziyaretlerde konuşan Vekil Aday Adayı Öndeş, İYİ Parti’nin milletin arzusu üzerine, ihtiyaçtan doğduğunu, toplumun her kesimini kucaklayan, Türkiye’nin umudu alternatif tek parti olduğunu söyledi. 

Vekil Aday Adayı Öndeş ilk ziyaretini İYİ Parti Muş İl Teşkilatına yaptı. Burada il Başkanı Halis Saltık tarafından karşılandı.  

Daha sonra sırasıyla Muş’un tüm ilçelerini ve ilçe teşkilatlarını gezen Öndeş,” 2023 yılında yapılacak seçim çalışmalarımıza yoğun şekilde devam etmeliyiz. Gece gündüz demeden 7/24 saat durmadan çalışmalıyız. İlimizde ve ilçelerimizde yaşanan sıkıntıları Genel Merkezimizle her zaman toplantılar yaparak dile getiriyoruz. İnşallah İYİ Parti tüm Türkiye’yi İYİ’leştirecek. Buna inancımız tamdır. Bizde Muş ilimizde halkımızın İYİ olması için gece gündüz çalışıyoruz ve tüm gayretimiz ile çalışmaya devam edeceğiz. "dedi.  

İYİ Parti Muş Milletvekili aday adayı Öndeş, seçimden seçime halkını hatırlayan bir milletvekili olmayacağının da altını çizerek, “Ben bu toprakların bir evladıyım. O yüzden benim sorumluluğum daha çok büyük. Bana yüklenen vebalin bilincinde olarak sadece ve sadece tek gayem şehrime yatırımlar almak, sorunlara çözüm üretmek ve hemşerilerime hizmet olacak.” ifadelerini kullandı.  

 

 


27.11.2022 13:02