İYİ Parti Muş İl Başkan Saltık’tan İyi Parti Muş Milletvekili Aday Adayına ziyaret

İYİ Parti Muş İl Başkan Saltık’tan İyi Parti Muş Milletvekili Aday Adayına ziyaret

İYİ Parti Muş İl Başkan Halis Saltık, İyi Parti Muş Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Öndeş’i Makam Odasında ziyaret etti.

İYİ Parti Muş İl Başkan Halis Saltık ile bir araya gelen Milletvekili Aday Adayı Öndeş, Başkan Saltık ile bir süre siyasal gündem Türkiye ve Muş’un ekonomik durumu üzerine sohbet etti.

Türkiye'nin ekonomik durumu üzerine sohbet eden İyi Parti Muş Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Öndeş ve İYİ Parti Muş İl Başkan Halis Saltık, ülkenin ve Muş ilinin ekonomik durumunu değerlendiler.

Muş Milletvekili Aday Adayı Öndeş baş başa yapılan toplantıda yaptığı açıklamada,” İyi Parti Muş İl Başkanımız Sayın Halis Saltık bey bizleri makamımızda ziyaret etti. Ziyaretleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Başkanımızla Ülke gündemini değerlendirdik. " dedi.

"Türkiye İle İlgili Ortak Kaygıları Taşıyoruz"

Muş İl Başkanımı Halis Saltık ile birlikte hareket ettikleri belirten Muş Milletvekili Aday Adayı Öndeş, İYİ Parti olarak Türkiye ile ilgili ortak kaygıları taşıdığımızın altını çiziyoruz dedi.

"Bu kaygılarımızın en önemlileri de demokrasi, parlementer sistem ve cumhuriyet. Bu noktada, Türkiye'nin iyi yönetilmediğinin altını sürekli olarak çiziyoruz" diyen Öndeş, 2022 yılının seçim yılı olacağını vurguladı.

Muş Milletvekili Aday Adayı Öndeş konuşmasına şu sözlerle devam etti: "Bu seçimi kazanacağız ve güçlendirilmiş bir parlamenter sistem ile Türkiye'ye kurumsal bir kimlik kazandıracağız. İYİ Parti olarak düşünce üreterek, farklı politikaları gerçekleştirebileceğimizi vurgulamak isterim. Türkiye'nin bu noktasında, özellikle oluşturulan güçlü bir ittifak genişleyerek devam edecektir. İYİ Parti olarak çok kısa zamanda erken seçimi zorlayarak Türkiye'nin özlediği sisteme kavuşmasını sağlayacağız."

Başkan Saltık'a ziyareti için teşekkür eden Muş Milletvekili Aday Adayı Öndeş, "Siz değerli İl Başkanımızla birlikte kısa da olsa ülke gündemini değerlendirdik. Çok güzel ve çok verimli bir toplantı oldu. İnşallah bundan sonra da Türkiye için Muş’umuz için birlikte yol almaya devam edeceğiz" dedi.

 


08.01.2022 19:17