İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı belli oldu 

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı belli oldu 

İYİ Parti Merkez İlçe 2. Olağan Kongresi Yapıldı. İYİ Parti Genel Merkezinden Parti Sözcüsü Metin Taşpınar,İYİ Parti Muş Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Öndeş, İYİ Parti İl Başkanı Halis Saltık,CHP Muş İl Başkanı İsmail Adanur, Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanı Kerem Şen, Malazgirt İYİ Parti İlçe başkanı Metin Yurdakul,Varto İlçe Başkanı Nevzat Şirvan, Korkut İlçe Başkanı Hamdullah Gündoğdu, Bulanık İlçe Başkanı Selahattin Aydın, Malazgirt Konakkuran Beldesi İlçe Başkanı Yusuf Taşkeser’in katıldığı kongrede Kenan Dinçer 315 geçerli oyun kullanıldığı seçimde 175 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi.  

Mavi Pusula Adayı Derin Çetin ve Beyaz Pusula Adayı Kenan Dinçer’in kıyasıya mücadele ettiği ve 315 delegenin oy kullandığı kongrede, Kenan Dinçer 175, Derin Çetin 134 ve 5 oyunda geçersiz olduğu kongrede, 175 oy alan Kenan Çetin İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığına seçildi. 

“İlk tebrik Milletvekili Aday Adayı Öndeş’ten geldi” 

Kongreye katılmak için İstanbul’dan gelen İYİ Parti Muş Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Öndeş, İYİ Parti Merkez İlçe 2. Olağan Kongresinde 175 oy alarak Muş Merkez İlçe Başkanı Kenan Çetin’i tekbrik ederek, başarılarının devamını diledi. 

Öndeş,” İYİ Parti ailesi olarak çok güzel bir kongre süreci yaşadık. Çok demokratik bir seçim oldu. Ben kongreye katılan iki genç kardeşime de partimiz için gösterdikleri çabalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bu bir yarıştır, bu yarışı Kenan Dinçer kardeşim kazanmıştır. Kenan Dinçer başkanıma hayırlı olsun diyor, başarılarının devamını diliyorum.”Dedi. 

Kongrede konuşan İYİ Parti İl Başkanı Halis Saltık, yeni yönetimle birlikte İYİ Parti’nin Muş’ta 1’inci parti olacağına inandığını ifade etti.  

Saltık; “Çalışmalarımız Türkiye genelinde hız kesmeden devam etmektedir. Bu şehrin sorunlarını yakından takip ediyorum. İnşallah İYİ Partimizin iktidarında sorunların çözümü için hep birlikte çalışacağız.” dedi. 

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Kenan Dinçer ise; “Göreceksiniz çok kısa sürede ilimizde İYİ Partimizi 1. parti yapacağız. Atandığımız günden bu tarafa çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettirdik. Birlik beraberlik içinde kaldığımız yerden devam edeceğiz.” ifadesinde bulundu. 

Birlik ve beraberlik havasında geçen kongre sonunda topluca çekilen resimler ile kongre son buldu. 

 


11.12.2022 11:43