İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Özcan, projelerini açıkladı!

İYİ Parti Hasköy ilçe Belediye Başkan Adayı İsmet Özcan, www.alparslandiyari.com’u ziyaret ederek, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emrullah Özbey ve Editör Kader Akçil ile görüştü. 

ALPARSLAN DİYARI- İYİ Parti Hasköy Belediye Başkan Adayı İsmet Özcan ve beraberindekiler www.alparslandiyari.com’u çalışanlarıyla bir araya gelerek Hasköy’ü daha yaşanabilir ve mutlu bir ilçe haline getirmeyi planladıklarını açıkladı. Özcan, ziyarette tecrübeli kadrolar ve fark yaratan projelerle ilçeyi ileriye taşımayı hedeflediklerini belirtti.

 

 

 

 

 

Özcan, kentine olan sevgisini ve aşkını vurgulayarak, belediye başkanı seçildikten sonra Hasköy’e hak ettiği hizmeti sunmak için aday olduğunu belirtti.

 

 

 

 

 

“HALKIN İHTİYAÇ VE BEKLENTİLERİNİ KARŞILAYACAĞIZ”

 

 


İYİ Parti Özcan Belediye Başkan Adayı Özcan, “Öncelikle, ‘Hasköy Daha İYİ Olacak’ mottosuyla çıktığımız bu yolda, sizin destek ve güveninizle şehrimizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi hedefliyoruz. 31 Mart yerel seçimleri için yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında, sizlerin ihtiyaçlarını ve beklentilerini dikkate alarak bir dizi projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bu projelerle, Hasköy'ün her alanında kaliteli ve etkili hizmetler sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

 

 

 

 

“GELECEK NESİLLERİMİZİN DAHA İYİ BİR EĞİTİM VE KÜLTÜR ORTAMINDA YETİŞMELERİNİ SAĞLAYACAĞIZ”

 

 

Özcan, “Öncelikle, altyapı çalışmalarını iyileştirerek şehrimizin alt yapısını güçlendireceğiz. Yollarımızı, su ve elektrik sistemlerimizi modernize ederek sizlerin daha rahat ve güvenli bir yaşam sürmenizi sağlayacağız. Eğitim ve kültür alanında da önemli adımlar atmayı planlıyoruz. Okullarımızı ve kültürel merkezlerimizi yenileyerek gençlerimizin ve gelecek nesillerimizin daha iyi bir eğitim ve kültür ortamında yetişmelerini sağlayacağız. Ayrıca, çevre ve doğa dostu projelere ağırlık verecek, yeşil alanları artırarak ilçemizin yaşam kalitesini yükselteceğiz. Sürdürülebilir bir çevre için çeşitli çalışmalar yaparak doğal kaynaklarımızı koruyacağız.” İfadelerini kullandı. 

 

 

“HEP BİRLİKTE, HASKÖY'Ü DAHA YAŞANABİLİR BİR KENT HALİNE GETİRECEĞİZ”

 

 

Projeleri hayata geçirirken şeffaf olacağını belirten Özcan, “Tüm bu projelerle birlikte, şeffaf ve katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla sizlerin taleplerine kulak verecek, ortak akılla hareket ederek güzel ilçemiz Hasköy’ü daha iyi bir geleceğe taşıyacağız. Bu yolda bize destek vermenizi bekliyoruz. Birlikte, Hasköy'ümüzü daha yaşanabilir bir kent haline getireceğiz.” diye konuştu.

 

 


İŞTE İYİ PARTİ HASKÖY İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İSMET ÖZCAN’IN PROJELERİ:

 

 


1-ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI VE KİLİTLİ PARKE YAPIMI:

 

 


İlçemizdeki alt ve üst yapı eksikliklerini gidermek için hızlı bir şekilde çalışmalar başlatılacak. Yol, kaldırım ve kanalizasyon gibi altyapı çalışmaları tamamlanarak ardından kilitli parke döşeme işlemine geçilecek.

 

 

 

2. İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENMESİ VE KESİNTİSİZ SU TEMİNİ:

 

 


İlçenin en büyük sorunu olan içme suyu problemini çözmek için mevcut şebeke sistemi yenilenecek. Yapılacak sondaj çalışmalarıyla su kaynakları belirlenecek ve 24 saat kesintisiz su temini sağlanacak.

 

 


3. ÇEVRE TEMİZLİĞİ VE VARDİYALI HİZMET SİSTEMİ:

 

 


Çevre kirliliğiyle mücadele etmek için vardiyalı sistemle çalışacak bir çevre temizliği ekibi oluşturulacak. Sabah 06:00'dan akşam 20:00'ye kadar sürekli olarak çevre temizliği yapılacak.

 

 


4.DERE ISLAHI VE ÇEVRENİN TEMİZLENMESİ:

 

 


İlçeden geçen dere düzenli olarak temizlenecek ve ıslah edilecek. Bu sayede çevre kirliliği önlenerek temiz bir çevre sağlanacak.

 

 


5. MAHALLE PARKLARI VE SPOR KOMPLEKSLERİ İNŞASI:

 

 


Her mahalleye bir çocuk parkı inşa edilecek ve ayrıca bir yetişkin parkı ile spor kompleksi yapılacak. Bu alanlar halkın spor yapmasını ve rekreasyon ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlanacak.

 

 


6. ÖĞRENCİ DESTEK PROGRAMI VE SERVİS HİZMETLERİ:

 

 


Belediye bünyesinde öğrencilere yardımcı olmak için bir destek programı başlatılacak. Gerekli defterler ve yardımcı kaynak kitaplar temin edilecek ve okul süresince servis hizmetleri sağlanacak.

 

 

7. KADINLARA YÖNELİK EĞİTİM KURSLARI VE KOLAYLIKLAR:

 

 


Hayatımızın her anında başçımız olan kadınlarımıza yönelik olarak halk eğitim merkezinde çeşitli kurslar düzenlenecek. Bu kurslara katılan kadınlara gerekli kolaylıklar sağlanacak ve destek verilecek.

 

 

8. BELEDİYE PERSONELİ VE ARAÇLARINA İLİŞKİN KURAL VE YÖNETMELİKLER:

 

 


 Belediye personeli ve araçlarıyla ilgili olarak belirlenen kurallar ve yönetmelikler doğrultusunda hareket edilecek. Personel ve araçlar, görev kağıdı olmadan zorunlu haller dışında belediye garajını terk etmeyecek.

 

 

9. MEYVE SEBZE HALİ VE HAYVAN PAZARI KURULUMU:

 

 


 İlçeye modern bir meyve sebze hali ve hayvan pazarı kurulacak. Bu pazarlar, yerel üreticilere destek olacak ve halkın ihtiyaçlarını karşılayacak.

 

 

10. TOPLUMSAL OLAYLARA KATILIM VE HALKLA İLİŞKİLER PROGRAMI:

 

 


Cenaze, hasta, düğün gibi toplumsal olaylara katılım sağlanarak halkla iç içe olunacak. Belediye, vatandaşların bu olaylarda ihtiyaç duydukları desteği sağlayacak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirecek.

 

"HABER: KADER AKÇİL"

 

 


09.03.2024 12:26