İl müftüsü Muş’taki bağımlı aileleriyle bir araya geldi

Muş İl Müftüsü İbrahim Halil Demir Muş gençliği uyuşturucu ile mücadele derneğini ziyaret ederek bağımlılıkla mücadelede tek umut kapısı olarak gördükleri uyuşturucu ile mücadele derneğindeki hedef hitle aileleriyle bir araya geldi.

ALPARSLAN DİYARI- Burada ziyaret dolayısıyla katılımcı ailelerle karşılaştıkları zorluklar ve dernek tarafından sağlanan desteklere yönelik bilgiler alan İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, dernek başkanı Alparslan Bingöl ve yönetimine duyulan güvenden ötürü teşekkürlerini iletti.

 

 

Anneler evlatlarının madde bağımlısı yüzünden ölmesini istemediklerini evlatlarına sahip çıkılmasını dedi derneği evleri gibi gördüklerini kendilerine sahip çıktıklarını ve yanlarında olup bağımlılıkla mücadelede yanlarında olduklarını  söylediler.

 

ESKİ BAĞIMLI ÇOCUKLARI DERNEK BAŞKANINA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Dernek Başkanı Alparslan Bingöl'e teşekkür eden eski bağımlı annesi, eşi  ve çocukları Bingöl'e babamızı bağımlılıktan kurtaerdığı için duygusal sözlerle teşekkür ederken, eski bağımlının annesi, eşi ve çocukları babamızı bize kazandırdın. Sana ne kadar teşekkür etsek azdır dediler.

 

Bingöl buardaki konuşmasında ayrıca il müftüsüne  gençlere sahip çıkılsın destek verilsin bizlere yardımcı olunsun ellerinden tutalım hayata tekrar yeniden kazandıralım dedi.  Toplantıya yönelik şu ifadelere yer verildi .

 

 

Derneği herkesin desteklemesi gerekiyor yıllardır tek başına mücadele ediliyor. Sayın müftümüz bizlerde sizlerin yanındayız dedi.

 

Manevi değerler hocamız Fecri hocamız toplantıya dua ile başladı. Bu meşakkatli yolda hep beraber hareket edeceğiz. 

 

Bağımlılıktan çekip aldığımız ailelerimizin çocuklarına hediyeler verildi.

 

 

Bingöl, bizler Muş gençliği için üzerimize ne düşüyorsa sahada yapmaktayız, ilimizde annelerin umudu olmuşuz, yapmış olduğumuz hizmetleri kağıt üzerinden veya bilgisayardan değil tüm kamuoyu ile paylaşmaktayız şeklindeki ifadelere yer verdi.

 

 

HABER MERKEZİ


20.10.2024 10:56