İkram Dinçer’den Muş DEVA’ya ziyaret!

İkram Dinçer’den Muş DEVA’ya ziyaret!

Demokrasi ve Atılım Partisi ( DEVA ) Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü İkram Dinçer, DEVA Partisi Muş İl Başkanlığında partililer ile buluştu.

DEVA Partisi Doğu Anadolu Bölge Koordinatörü eski Van Milletvekilli İkram Dinçer DEVA Partisi Muş İl Başkanlığını ziyâret etti, Dinçer'in ziyaretinde DEVA Partisi Muş İl Başkanı Av. Elif Çelik, Merkez İlçe Başkanı Kenan Aşar, Varto İlçe Başkanı Sinan Çiçek, Bulanık İlçe Başkanı Cengiz Kandemir, Korkut İlçe Başkanı Niimetullah Demirtaş ve Malazgirt İlçe Başkanı Öner Ergün ile beraber parti binasında tanışma ve iştisare ve İl ve İlçe başkanlarıyla değerlendirme toplantısı yapıldı.

Dinçer, toplantı sonrası İl yönetimiyle beraber İstasyon caddesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Esnafın sorunlarını dinleyen Dinçer, COVİD19 pandemisi ile beraber gelen yasakların ardından zor duruma giren esnafın dertlerine çözüm getirmek, ekonomik sıkıntıların çözümü, vatandaşın dertlerine deva olmak, ülkenin kurtuluşuna yönelik reçeteyi ve DEVA Partisi'nin ilkelerini vatandaşa anlattı.

Halkın ve esnafın ilgisiyle karşılaşan Dinçer her zaman esnafın, çiftçinin ve üretenin yanında yer alacaklarını söyledi…

Son yapılan seçim anketinde de önemli çıkışlar yakalayan DEVA Partisi, esnaf ziyaretleri ile halkın övgüsünü kazanmaya başladı.

Özellikle Doğu Anadolu'nun zorlu kış şartlarına rağmen Köy köy, mahalle mahalle, ilçe ilçe gezen İl başkanı Elif Çelik ve İl, ilçe yönetimleri bölgenin sorunlarını daha iyi bildiklerini ve bu sorunların DEVA Partisi çatısı altında çözüm üreteceklerini bildirdi.


19.02.2021 12:04