İçişleri Bakanı Yerlikaya duyurdu: Ramazan Pişkin'in katili yakalandı

Bakan Ali Yerlikaya, sosyal medya platformları üzerinden Ramazan Pişkin'in öldürülmesiyle ilgili şüpheli olarak aranan E.B.'nin yakalandığını duyurdu.

ALPARSLAN DİYARI- Olayın ardından geniş çaplı bir araştırma başlatılmış ve polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şüphelinin yakalanmasıyla ilgili başarılı bir operasyon gerçekleştirildiği öğrenildi. Haberin duyulmasıyla birlikte, vatandaşlar tarafından rahatlama ve adaletin sağlanması yönünde olumlu tepkiler gelirken, soruşturmanın detayları hakkında ise daha fazla bilgi bekleniyor.

 

 

  

Bakan Yerlikaya, açıklamasında, "Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak bilinen Ramazan Pişkin İstanbul Fatih'te dün uğradığı bıçaklı saldırıda maalesef hayatını kaybetmişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzün yaptığı çalışmalar sonucu Ramazan Hoca'nın katil zanlısı E.B. yakalanmıştır. Kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Ramazan Hocaya Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet, makamı âli olsun" ifadelerini kullandı.

 

 

 

Pişkin, dün Fatih'te uğradığı bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti. Pişkin'in cenazesi, Diyarbakır'da toprağa verildi.

 

 

“HABER MERKEZİ”

 

 


01.02.2024 15:12