İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Malazgirt’te yaşanan sel felaketine ilişkin açıklama 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün Muş’un Malazgirt ilçesine bağlı Bahçeköy köyünde meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşımız için bir taziye mesajı paylaştı.

ALPARSLAN DİYARI- Bahçeköy köyünde etkili olan kuvvetli yağışlar, sel felaketine yol açtı ve bir vatandaşımızın sel sularına kapılarak hayatını kaybetmesine sebep oldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu acı haberi sosyal medya üzerinden duyurdu.

 

 

Bakan Yerlikaya, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

 

"Muş’un Malazgirt ilçesi Bahçeköy köyünde etkili olan kuvvetli yağışlarda bir vatandaşımız sel sularına kapılarak maalesef hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum."

 

 

 

Sel felaketinin ardından bölgeye ekipler sevk edildi ve gerekli çalışmalar başlatıldı. Bakan Yerlikaya, selin meydana geldiği bölgede incelemelerde bulunmak üzere yetkililere talimat verdi.

 

 

 

 

Sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Bu tür doğal afetlere karşı dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor ve ilgili yetkililerin gereken önlemleri almasını umuyoruz.

 

 

 

BÜLTEN


08.07.2024 14:01