HÜDA PAR Muş’ta belediye başkan aday çıkaracak mı? İşte detaylar…

HÜDA PAR Muş İl Başkanı Mehmet Şirin Çağlayan, düzenlenen basın toplantısında yerel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

ALPARSLAN DİYARI- Kentteki bir restoranda basın mensuplarıyla bir araya gelen Çağlayan, yaptığı açıklamada, Yüksek Seçim Kurulu seçime girebilecek olan partilerin listesini açıklamasıyla 31 Mart 2024 yerel seçimlerin startını verildiklerini söyledi.

 

 

"Şuna inanıyoruz ki halkımızın dürüst belediyecilik ve kaliteli hizmet ile tanışma zamanı çoktan gelmiştir." diyen Çağlayan, şöyle konuştu:

 

 

"Partimiz HÜDA PAR'ın ortaya koyacağı kaliteli ve gerçek hizmetin beklenen belediyecilik anlayışına cevap vereceği inancıyla, Muş HÜDA PAR olarak Muş Merkez ve tüm ilçe ve beldelerimizde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimine gireceğimizi ve seçime girme hazırlıklarımızı yaptığımızı halkımızla paylaşıyor ve ilan ediyoruz. Dürüst siyaset gerçek adalet dedik yola çıktık. Bu inanç ve gayeyle, Muş HÜDA PAR olarak 31 Mart 2024 Mahalli idareler seçimine girme kararı aldığımızı yineler, toplumun dürüst bir siyaset ve gerçek adalet özleminin HÜDA PAR'ın hizmet anlayışıyla karşılık bulacağına inanarak halkımızın teveccühüne talip olduğumuzu ifade ederiz."

 

 

 

Çağlayan "Aday adaylığı için başvuru tarihimiz 20 Ocak 2024 tarihine kadar uzatılmıştır. 31 Mart seçiminde partimiz listelerinden Belediye Başkan Adayı, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adayı olarak seçime katılmak isteyen vatandaşlarımızın 20 Ocak'a tarihine kadar aday adaylık için partimizin İl Başkanlığına başvurabileceklerini hatırlatıyor, bizimle yol almak isteyen halkımızı HÜDA PAR'ımıza davet ediyoruz. Aldığımız bu kararın partimiz, ilimiz, ülkemiz ve tüm İslam alemi için hayırlara vesile olmasını dileriz." dedi.

 

 

Toplantıya, basın mensupları ve parti yöneticileri katıldı.

 

 

 

"HABER: EMRULLAH ÖZBEY"

 

 

 

 


09.01.2024 14:21