HÜDA-PAR Muş merkez ilçe başkanlığı 4. olağan genel kurulu 19 ağustos cumartesi günü yapılıyor

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan HÜDA-PAR İl Başkanı M. Şirin Çağlayan, partilerinin kendi siyaset anlayışından taviz vermeden siyaset sahnesinde güçlü bir şekilde yerini aldığını söyledi.

ALPARSLAN DİYARI- Halka karşı sorumlu olduklarının altını çizen Başkan Şirin Çağlayan, “Geçirmiş olduğumuz bu süre zarfında HÜDA PAR olarak Hakk’a ve halka karşı sorumluluklarımızı elimizden geldiği, imkânlarımızın elverdiği ölçüde yerine getirmeye çalıştık. İmkânlarımızın el verdiği her zemin ve ortamda halkımızın sorunlarıyla ilgilendik, halkımızın taleplerinin karşılık bulması için elimizden gelen gayreti gösterdik. Topluma taalluk eden hemen her meselede itidalli duruşumuzla örnek olmaya çalıştık. Toplumun maslahatı söz konusu olduğunda kendi parti çıkarlarımızdan vazgeçebilme olgunluk ve erdemini gösterebildik…

 

MECLİSE 4 VEKİL GÖNDERDİK

 

Nihayetinde 28. Dönem Milletvekili seçimlerinde Genel Başkanımız da dâhil olmak üzere 4 milletvekilimiz Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yerlerini alıp halkımızı temsil imkânını yakalamış oldular” dedi.

 

HALKIMIZIN FAYDASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

 

HÜDA PAR Muş İl Teşkilatı olarak halka hizmet, arzu ve gayretiyle imkânların el verdiği ölçüde çaba gösterdiklerinin dile getiren Çağlayan, “Halkımızın faydasına olduğunu düşündüğümüz güzel çalışma ve hizmetlere imza attığımızı düşünüyoruz. Tabi ki sorumluluklarımızın biliciyle çalışma ve hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

CUMARTESİ GÜNÜ KONGREYE GİDİYORUZ

 

Cumartesi günü gerçekleştirilecek olağan Merkez İlçe Başkanlığı Olağan Kongre’ye vatandaşları davet eden Çağlayan şunları kaydetti, “Bu uzun soluklu yürüyüşümüzün bir durağında yine Merkez İlçe 4. Olağan Kongremizi yapacağız inşallah. 19 Ağustos 2023 Cumartesi günü, Muş Öğretmenevi kongre salonunda gerçekleştireceğimiz kongremize parti sözcümüz, aynı zamanda Batman Milletvekilimiz Serkan Ramanlı da teşrif edecekler. Bununla beraber genel merkezimizi temsilen misafirlerimiz olacaktır. Bu vesileyle, Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz Merkez İlçe 4. Olağan Kongremize tüm halkımızı davet ediyoruz. Rabbim Hayırlara vesile kılsın inşallah.”

 

Haber:Metin Bozkurt 
 

 


19.08.2023 16:25