HÜDA PAR Muş heyetinden Gazeteciler Cemiyetine ziyaret 

HÜDA PAR Muş İl Başkanı Mehmet Şirin Çağlayan ve Belediye Başkan Adayı Cesim Yılmaz ve beraberindekiler Muş Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. 

ALPARSLAN DİYARI- Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Muş İl Başkanı Mehmet Şirin Çağlayan, Belediye Başkan adayı Cesim Yılmaz ve Beraberindeki partililer Muş Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, Cemiyet başkanı Emrullah Özbey’e çalışmaları hakkında bilgi verdi. Seçim çalışmaları kapsamında Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Belediye Başkan adayı Yılmaz, "Bundan sonra kaybedecek zamanımız yoktur. Çocuklarımızın geleceği çalınmasın. Biz bunu halkımıza anlatıyoruz." dedi.

 

 

 

 

 


Yılmaz, "Öyle bir hale gelmiş ki halkımız artık hizmeti unutmuş. Projelerimizi halkımızın ihtiyacına göre hazırladık. Bu projeleri hazırlarken halkımızla istişare ettik. Biz şuna inanıyoruz, yöneticilerin iyi niyetli olması lazım. Bir yönetici, bir idareci nerede olursa olsun, iyi niyetli olması lazım. İyi niyet olursa, güzel işler çıkacağına inanıyoruz. Yönetici insan vicdanlı olacak. Merhametli olacak, halkı için olacak. Belediyenin tüm imkanlarını, halkı için, milleti için, memleketi için seferber edecek. Belediyenin tüm imkanlarını, memleketimiz için, halkımız için seferber edersek, hiçbir sorun çıkmaz” diye konuştu. 

 

 

 

"BELEDİYENİN MALINI BİRİLERİNE PEŞKEŞ ÇEKMEYECEĞİZ"

 

 

 

Belediyenin malını halkın hizmetinde kullanacaklarını, asla birilerine peşkeş çekmeyeceklerini ifade eden Yılmaz, proje çalışmalarının devam ettiğini ve önümüzdeki günlerde açıklanacağını ifade ederek şöyle konuştu:  "Özet olarak diyoruz ki, biz geldiğimizde üç şey yapacağız. Halkımıza yalan söylemeyeceğiz. Yani yapamayacağımız hiçbir şeyin vaadini vermeyeceğiz. Ama bir şey vadettik mi inşallah onu yapacağız. Halkımızı aldatmayacağız, kandırmayacağız. Halkımıza ihanet etmeyeceğiz. Bu halka ihanet etmeyeceğiz. Şimdi ihanet kelimesinin ucu açık bir ifadedir. Soyut bir ifadedir. Bunu somutlaştırarak içine çok şey bırakabiliriz. Yolsuzluktan, arsızlıktan, istediğiniz şeyi bırakabilirsiniz. İhanetten kastımız budur. Niye? Biz orayı Beytülmal olarak görüyoruz. Yani oradaki her bir kuruş yüz bin insanın malıdır. Yaşadığımız hayattan öte bir hayat daha var. Biz onun için bir hazırlık yapıyoruz. Bizim inancımız budur. Biz belediyenin malını hiç kimseye ama hiç kimseye altını çizerek söylüyorum peşkeş çektirmeyeceğiz. Liyakat esaslı hareket edeceğiz. Bundan sonra kaybedecek zamanımız yoktur. Çocuklarımızın yılları çalınmasın, çocuklarımızın geleceği çalınmasın. Biz bunu halkımıza anlatıyoruz."

 

 

"HABER: KADER AKÇİL"

 

 


20.02.2024 09:14