Herkes Göç Ederken, O Malazgirt’e Geri Geldi

Ünlü Berber Malazgirt'e Kuaför salonu açtı 

 

stanbul’un Silivri ilçesinde öğrendiği berberlik mesleğinde zirveye çıkan Malazgirtli Nurullah Aksin, kendi memleketine geri gelerek, yeni işletmesinin açtı.

 

 

“Herkes Göç Ederken Ben Geri Geldim”

 

Gross AVM karşısında bulunan Aksin Erkek Kuaförü ’nü açan ünlü Berber Nurullah Aksin, herkes buradan göç ederken ben geri geldim dedi.

 

 

Aksin,” Ben yıllardır Silivri’de kuaför olarak çalışıyorum. Mesleği burada öğrendim. Çok şükür ki, burada beni çok tanıdılar. Bende burada öğrendiğim mesleğimi neden memleketimde yapmıyorum dedim. Üstelik her yıl ilçemizde birçok göç yaşandığını kendimde bizzat şahit oldum. Tarihi ilçemden buraya Silivri’ye birçok aile göç etti. Bende aksine kendi ilçemi ve halkını çok seviyorum. Onun için bende tüm malzemelerimi alarak ilçeme geri geldim. Burada iş yerimi açtım. Çok şükür burada çok mutluyum. “dedi.

 

 

“İlçede Ünlü Bir Berberin Dükkan Açması Memnuniyet Verici”

 

Türkiye Değişim Partisi İlçe Başkanı Servet Çabuk ise,” yıllarca kendini Silivri’de yetiştirmiş ve orada ününe ün katmış Malazgirtli kardeşimiz Nurullah Aksin’e ilçemize hoş geldin diyoruz. Herkes göç ederken böyle genç girişimci kardeşlerimizin gelip iş yeri açmaları bizleri hayli memnun etti.”dedi.

Haber: İlhan GÜVENİR

 


14.07.2023 14:40