Hayırsever iş İnsanından Kadın Futboluna destek

Hayırsever iş İnsanından Kadın Futboluna destek 

Aslen Muş Malazgirtli olan iş hayatını sürdüren Haymana Motors sahibi hayırsever iş insanı Metin Haymana Adana 5 Ocak Demirspor kadın futbol kulübüne forma desteği verdi. 

 Muşlu ve Malazgirtli iş insanlarının amatör spor kulüplerine destek vermesi gerektiğini ifade eden Haymana, "Ben kendim Malazgirtliyim. Şimdi İstanbul’da Haymana Motors ile kurumsal bir kimliğe kavuşmanın mutluğunu yaşıyorum. Kadın Futbolu ülkemizde hızla gelişmekte birçok kadın futbol kulübü açıldı. Bunlardan biride Adana 5 Ocak Demirspor kadın futbol kulübü. Ülkemizin her karış toprağı bizim hemşerimiz mantığı ile hareket ederek, bu kulübümüze destek vermekten büyük onur duyduk. Spor, siyaset ötesi bir şey. Amatör kulüpler de siyasete alet edilmeden, marka amaçlı kullanılmadan büyümelidir. Bize böyle bir talep geldiğinde, biz de hiç düşünmeden tamam dedik. Adana’mızda futbola gönül vermiş bu pırıl pırıl kızlarımıza, inandıkları ve gönül verdikleri bu yolda iyi bir gelecek hazırlamak için elimden gelen her türlü desteği sağlamaya hazırım. Kulübümüze forma desteğinde bulunduk.  Daha sonra Allah’ın izniyle Adana 5 Ocak Demirspor kadın futbol kulübümüze destek olmaya devam edeceğim. Yeter ki onlar bu formalarla başarılı olsunlar" dedi.

  Adana 5 Ocak Demirspor kadın futbol kulübü yöneticileri ise hayırsever iş insanına teşekkür ederek, "Hayırsever iş insanımız Metin Haymana kulübümüzün sporcularının yüzünü güldürdü. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Böyle hayırsever iş insanlarımız oldukça, takımımızın sırtı yere gelmeyecektir” diye konuştu.

 


18.12.2022 13:39