Hasköy ve Korkut’ta gençler spora doyuyor: Yüzme bilmeyen kalmasın

Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilk olarak Muş Merkezde başlatılan “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi, Hasköy ve Korkut’ta da açılış yapılarak yüzlerce çocuğun yüzme öğrenmesi sağlanacak.

ALPARSLAN DİYARI- Muş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Muş Merkez başta olmak üzere ilçelerde de hayata geçirilen spor tesisleri, gençlik merkezleri ve portatif havuzlar sayesinde binlerce genç spor yapma imkânı buldu. Muş ve 5 ilçesi ile 17 beldede hayata geçirilen spor yatırımlarıyla binlerce genç futbol, basketbol, voleybol, yüzme, güreş, boks, karate gibi birçok branşta eğitim alıyor.

 

 

 

Önceki gün Hasköy ve Korkut’ta “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesinin açılışını gerçekleştirmek için ilk olarak Hasköy’e giden Muş Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, burada Hasköy Kaymakamı İsmail Güney ile birlikte projenin açılışını gerçekleştirdi. Ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ilçede hayata geçirilen tesislerde incelemeler yapan Kaymakam İsmail Güney’e tesisler hakkında bilgi veren İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, yapılan yatırımlarla ilçede yüzlerce çocuk ve gencin tesislerden faydalandığını belirtti.

 

 

ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

 

 

 

Hasköy Kaymakamı İsmail Güney, tesisleri inceledikten sonra yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:

 

 

“Hasköy ilçemizde Gençlik ve Spor anlamında yürütülen “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi kapsamında portatif havuzumuzun açılışını Gençlik ve Spor İl Müdürümüz ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüzle birlikte gerçekleştirdik. Bu hizmetlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah buradan gençlerimizin güzel bir şekilde istifade etmelerini temenni ediyorum. Bu tesislerin etkin ve verimli bir şekilde kullanılması için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu tesislerin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese ilçemiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah buradaki hizmetleri daha da verimli bir şekilde nitelik açısından da daha ileri boyutlara taşıma gayreti içerisinde olacağız.”

 


YÜZLERCE ÇOCUK YÜZMEYİ ÖĞRENECEK

 


 

Hasköy’de yapılan açılışın ardından Korkut’a geçen İl Müdürü Taşdemir, burada da Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık ile birlikte “Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesinin açılışını gerçekleştirdi. Ardından Korkut’ta da binlerce gencin faydalandığı tesislerde incelemelerde bulunan Arık ve Taşdemir, Korkut Gençlik ve Spor İlçe Müdüründen bilgi aldılar.

 

 

BÜLTEN: GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ


02.08.2024 18:06