Hasköy MEM İsrail’e destek veren markalara boykot kararı aldı!

Türkiye'deki birçok kurumda peş peşe gelen boykot kararına bir yenisi daha eklendi. Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İsrail'e destek veren markaları kullanmayacaklarını belirtti.

ALPARSLAN DİYARI- Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  ( İlçe MEM) İsrail’e destek veren markalara yönelik boykot kararı aldı. Boykot kapsamında İsrail’e destek veren markalara ait ürünlerinin Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okullarda alış ve satışı yasaklandı.
 

 

 

 


Konuyla ilgili Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm okullarda  boykot olduğu belirtildi. Duyuruda, “Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı tüm okullarda İsrail menşei ürünlerin alış ve satışı yasaklanmıştır!” denildi.

 

 
"BU DURUM KARŞISINDA SESSİZ KALAMAZDIK"

 

Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel,  "İsrail’in vahşeti karşısında maalesef sessiz kalan dünya var! İsrail hem savaş suçu işlemekte hem de bir soykırım yapmakta. Bu durum karşısında sessiz kalamazdık, insani görev olarak ve yetkilerimizi kullanarak, ilçemiz genelinde okullarda İsrail mallarına boykot kararı aldık. Pansiyon ve kantinlerimizde İsrail menşei tüm ürünlerin alışı satışını durdurduk. Zaten daha önce de alınmamasına çok dikkat ediyorduk. İsrail in insanlık dışı vahşetlerini bir kez daha şiddetle kınıyor ve bir an önce katliamlarına son vermesini umut ediyoruz" ifadelerini kullandı.

 

HABER: KADER AKÇİL

 

 


07.11.2023 12:00